Brandwacht inhuren

Brandwachten inhuren bij RegioSafe garandeert dat u de juiste brandwacht krijgt die geëist wordt door de toezichthouder of  verzekeringmaatschappij. De brandwachten van RegioSafe zijn namelijk allemaal rijksgediplomeerd, gescreend en inzetbaar voor diverse projecten.

offerte opvragen

Waarom een brandwacht inhuren?

Een brandwacht dient toezicht te houden voor wat betreft brandgevaar. Onze Rijksgediplomeerde en gecertificeerde brandwachten zullen voornamelijk worden ingezet om preventief de veiligheid te waarborgen met betrekking tot vuur, rookvorming en hitte. Uiteraard kan de brandwacht tijdens calamiteiten ook passende ondersteuning bieden.

U kunt bijvoorbeeld voor de volgende situaties een brandwacht inhuren:

  • De veiligheid op de werkvloer moeten worden gewaarborgd
  • Brandwerende en/of brandvertragende functies werken (tijdelijk) niet
  • Werkzaamheden worden uitgevoerd in een risicovolle omgeving
  • U organiseert een festival of evenement
  • Er moet onderhoud worden gepleegd aan gebouwen, installaties of openbare voorzieningen
brandwacht inhuren

Wat heeft u nodig?

Brandweerpersoneel | Voor diverse veiligheidsregio’s en bedrijfsbrandweerkorpsen zetten wij repressief brandweerpersoneel in. Vaak op afroep om een tekort op te vangen, maar er wordt ook structureel in roosters meegewerkt. Ons brandweerpersoneel is gescreend, medisch gekeurd en geoefend volgens Leidraad Oefenen Brandweer.

Brandwachten | Repressief brandweerpersoneelVeiligheidstoezicht

Brandweermateriaal | Onderstaand een overzicht van onze brandweervoertuigen en materialen. Voor zowel korte als lange termijn is er de mogelijkheid om te huren. Indien nodig kunnen wij onze mensen inzetten voor bediening of instructie. Bij langere huurperiodes verzorgen wij uw specifieke wensen met betrekking tot de uitrusting en specificaties van het materiaal.

Brandweermateriaal huren

Hoe kan ik brandwachten inhuren?

Wilt u een brandwacht inhuren? Zijn er bij u brandwachten geëist? Het is direct mogelijk bij RegioSafe. Wij zijn gewend om ad-hoc brandwachten in te zetten. Dit is in het gehele land mogelijk. Na opdracht kan de eerste brandwacht vaak al binnen een uur op locatie zijn.

U bent dan door de inzet van een brandwacht verzekerd van een veilige situatie.

Voor meer informatie, neem vrijblijvend contact met ons op met behulp van het contactformulier. Met spoed een brandwacht nodig? Bel direct 030-6704815.